La Conselleria de Sanitat començarà a vacunar la pròxima setmana els estudiants erasmus

La previsió es subministrar les 5.000 dosis necessàries perquè els alumnes reben la pauta completa de vacunació que els permetrà accedir a les beques a l'estranger

Imatge d'arxiu d'estudiants Erasmus
Imatge d'arxiu d'estudiants erasmus / Europa Press

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, juntament amb la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, s'ha reunit aquest dilluns amb els rectors i rectores de les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana.

La titular de Sanitat els ha informat de la planificació de la vacunació dels estudiants universitaris que participaran en programes de mobilitat i de pràctiques internacionals durant el pròxim curs 2021-2022. La previsió de la conselleria es iniciar la vacunació la setmana vinent en els Serveis de Prevenció dels mateixos centres universitaris, per a la qual cosa Salut Pública remetrà a les universitats les 5.000 dosis necessàries per a iniciar la vacunació.

La consellera d'Innovació, Carolina Pascual, ha destacat que "gràcies a la col·laboració de la Generalitat i de les universitats, aquells alumnes que tenien previst realitzar estades en l'exterior podran dur a terme els seus plans, tal com estava previst, i en les màximes condicions de seguretat". La consellera, Ana Barceló, ha agraït "la inestimable col·laboració de les universitats perquè els alumnes reben la pauta completa de vacunació que els permetrà accedir a les beques a l'estranger".

També et pot interessar

stats