La Conselleria de Sanitat comença a entregar el historials als pacients d’iDental

A la Comunitat Valenicana van tancar cinc clíniques d’iDental a Alfafar, Betxí, Alacant, Elx i València.

iDental tenia cinc clíniques a la Comunitat Valenciana. Europa Press
iDental tenia cinc clíniques a la Comunitat Valenciana. Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha començat a entregar aquesta setmana els historials dels pacients de les clíniques d'iDental de Castelló i Alacant que així ho han sol·licitat.

Així mateix, s'està treballant per a poder procedir també al lliurament d'historials a aquells pacients afectats pel tancament de les clíniques de València i Alfafar al llarg d'aquest mes de novembre.

Sanitat ha detectat que s'està produint la devolució d'algunes de les cartes certificades que s'estan remetent als sol·licitants del seu historial per a informar-los que ja poden passar a recollir-lo. En aquest cas, s'està procedint a contactar amb ells via telefònica, "encara que seria important que aquelles persones que han canviat de domicili, ho comuniquen a Sanitat", ha ressaltat des de la conselleria.

En cas que els pacients hagen canviat de residència poden fer l'actualització a través de les direccions territorials i en els serveis centrals de la conselleria.

La conselleria va iniciar el passat setembre un procediment perquè els pacients afectats pel tancament de cinc clíniques d’iDental a la Comunitat Valenciana pogueren sol·licitar els seus historials.

A la Comunitat Valenciana s'investiguen cinc clíniques tancades d'iDental: a València, Alfafar, Betxí, Alacant i a Elx. Els afectats pel frau de les clíniques d'iDental poden arribar en total als 200.000 al territori valencià.

També et pot interessar

stats