La Conselleria d'Agricultura obri consulta pública per a les ajudes a explotacions citrícoles

El document forma part del conjunt de mesures adoptades per a millorar la precària situació econòmica que viu la citricultura valenciana.

La Conselleria d\'Agricultura obri consulta pública per a les ajudes a explotacions citrícoles
La Conselleria d'Agricultura obri consulta pública per a les ajudes a explotacions citrícoles

La Conselleria d'Agricultura ha obert un període de consulta pública per a l'orde per la qual s'estableixen les bases reguladores de les ajudes destinades a explotacions citrícoles de la Comunitat Valenciana.

Segons la Generalitat, el document forma part del conjunt de mesures adoptades per a millorar la precària situació econòmica que viu la citricultura valenciana, i evitar així l'abandó definitiu de nombroses parcel·les agrícoles afectades.

La Generalitat ha explicat que la problemàtica de l'actual campanya de comercialització incideix negativament en la situació econòmica per la qual passa el sector citrícola de la Comunitat Valenciana. Això fa “necessària i urgent” l'adopció de mesures de suport al sector.

Amb aquesta mesura es pretén evitar que nombroses parcel·les agrícoles que s'han quedat per collir en l'actual campanya de comercialització siguen definitivament abandonades i, d'aquesta manera, disminuïsca l'activitat econòmica, es perden llocs de treball en el sector o es deteriore el medi ambient.

També et pot interessar

stats