El Consell oferirà transport gratuït fins a final d'any als menors de 30 anys

Els usuaris de Metrovalència i TRAM d’Alacant podran sol·licitar cita prèvia, mentre que a Castelló de la Plana s’haurà de demanar presencialment

Passatgers en un vagó de Metrovalència
Passatgers en un vagó de Metrovalència / FGV

El transport públic de la Generalitat serà gratuït a partir del pròxim 9 d'octubre i fins al 31 de desembre per als menors de 30 anys, segons va anunciar Ximo Puig en el debat de política general a les Corts. A més, es mantindrà el descompte addicional del 30%, vigent per a totes les persones usuàries.

Els ciutadans que vulguen beneficiar-se d'aquesta iniciativa hauran de sol·licitar una nova targeta temporal, independentment que compten amb una altra mena d'abonament personalitzat, i només farà falta el DNI. 

Per a això, Metrovalència i el TRAM d’Alacant han previst habilitar una cita prèvia, accessible en els pròxims dies a través de les webs de cada servei. En el cas dels castellonencs, es podran acostar de manera presencial a l'oficina situada al carrer Carcaixent número 1.

Des de la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat han assegurat que es comunicarà la data per a començar a sol·licitar aquesta targeta. D'aquesta manera, el tràmit es podrà realitzar de la forma més àgil possible i els viatgers es podran beneficiar de la iniciativa de manera progressiva.

També et pot interessar

stats