El Consell obri una investigació pel desfibril·lador de la Ciutat de la Justícia de València

L’objectiu és tindre una auditoria del que ha passat en la mort d’un home que anava a ser jutjat.

Imatge d'arxiu d'un desfibril·lador
Imatge d'arxiu d'un desfibril·lador / Zoll

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha afirmat que la Conselleria de Justícia ha posat en marxa una investigació entorn de l’estat del desfibril·lador de la Ciutat de la Justícia de València, on aquest dijous va morir un home que estava a punt de ser jutjat. Segons ha destacat, “el principal és tindre una auditoria del que ha passat per a prendre les mesures perquè no torne a ocórrer aquest succés”.

Així, el conseller ha explicat que quan s’avance la investigació es “donarà tota la informació oportuna”. “El principal és tindre una auditoria del que ha passat per a prendre les mesures perquè no torne a ocórrer”, ha reiterat Arcadi España.

L’home, de 54 anys va morir d’una parada cardiorespiratòria a la Ciutat de la Justícia quan anava a ser jutjat per un delicte de tràfic de drogues. Va tindre una indisposició en el moment que el seu advocat estava negociant amb les acusacions una rebaixa de la pena.

El desfibril·lador amb què va ser atés l’home en un primer moment tenia un nivell baix de bateria, un fet que va ocasionar que el personal sanitari haguera de continuar reanimant l’home de manera manual, encara que finalment va morir.

També et pot interessar

stats