El Consell manté el pressupost de quatre milions per a les beques d'estudis universitaris

Les sol·licituds podran presentar-se fins al 9 de març exclusivament per via telemàtica.

Estudiants a la Universitat Politècnica de València
Estudiants a la Universitat Politècnica de València / UPV

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat la convocatòria de beques per a la realització d'estudis durant el curs acadèmic 2019-2020 a les universitats valencianes. Per a aquest curs es manté el pressupost de quatre milions per a l'exempció de les taxes, la mateixa quantitat que el passat any.

Segons ha informat la Generalitat, es manté el pressupost dedicat a aquestes ajudes, "tenint en compte, a més, la reducció de taxes que realitza el Consell durant els últims anys i que disminueix un 15 per cent el preu del crèdit en primera matrícula d'ensenyaments de grau i màster".

Les sol·licituds podran presentar-se fins al dia 14 de febrer exclusivament per via telemàtica. No obstant això, es realitzarà una ampliació de termini, que es publicarà aquesta setmana i que estableix el 9 de març com a data límit de presentació.

Poden demanar aquestes ajudes els alumnes matriculats aquest curs a les universitats públiques valencianes, així com als seus centres públics adscrits que imparteixen ensenyaments per a l'obtenció de títols oficials de grau i de màster universitari. També ho podran sol·licitar els estudiants del grau en Veterinària d'universitats privades i centres privats adscrits a universitats públiques.

Crèdits superats

Pel que fa als crèdits que s’han de superar l'últim curs per a poder obtindre la beca, en el cas del títol de grau serà del 80% en el cas d'estudis d'Arts i Humanitats, i de Ciències Socials i Jurídiques; del 70% en els estudis de la branca de coneixement de Ciències de la Salut, i del 60% en de Ciències i Enginyeria i Arquitectura.

També et pot interessar

stats