El Consell invertirà 37,3 milions d'euros en acabar la ronda oest de Castelló

El projecte contempla la finalització del tram des de l'enllaç amb la CV-151 i els accessos a la Universitat Jaume I (UJI) fins a la rotonda d'accés a l'N-340, l'AP-7 i la CV-17

Ronda oest de Castelló de la Plana
Ronda oest de Castelló de la Plana / Google Maps
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de maig 2024 - 14:43 Actualitzat: 20 de maig 2024 - 21:08

El ple del Consell ha aprovat este dilluns els convenis per a finalitzar les obres de la ronda oest de Castelló de la Plana i la ronda sud d'Elx, en les quals s'invertiran 37,3 i 35,8 milions d'euros, respectivament. En el cas de la ronda oest de Castelló de la Plana, el projecte contempla la finalització del tram des de l'enllaç amb la CV-151 i els accessos a la Universitat Jaume I (UJI) fins a la rotonda d'accés a l'N-340, l'AP-7 i la CV-17.

La consellera de Medi Ambient i Infraestructures, Salomé Pradas, ha dit que estes obres, en referència també a la rons sud d'Elx, són "dos reivindicacions històriques que vertebren les ciutats, que trauen vehicles de les mateixes i que s'han atés en menys de deu mesos després d'un bloqueig de deu anys".

L'actuació, que compta amb una aportació de la Generalitat de 37,3 milions d'euros, contribuirà a millorar la seguretat viària i a l'accessibilitat al nucli urbà i als equipaments públics pròxims. L'Ajuntament de Castelló hi aportarà 9,1 milions d'euros.

Este tram és l'únic que queda pendent d'executar per a permetre tancar completament la ronda exterior a Castelló de la Plana. D'esta manera, es disposarà d'una alternativa al trànsit metropolità per una ronda completa, que voreja el nucli urbà.

També et pot interessar

stats