El Consell Interterritorial de Salut debat a València l'ampliació de serveis de salut bucodental

Durant la reunió, també està previst aprovar l'Informe Anual de Violència de Gènere 2021, entre altres

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, i la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero
La ministra de Sanitat, Carolina Darias, el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, i la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero / GVA

El Consell Interterritorial del Sistema de Salut es reuneix aquest dimecres a València. Durant la reunió està previst debatre tres projectes normatius i huit acords de millores del Sistema Nacional de Salut (SNS). Un d'aquests projectes és el pla per a l'ampliació dels serveis de salut bucodental, que beneficiarà set milions de persones, com va anunciar la ministra de Sanitat, Carolina Darias, en el Congrés dels Diputats.

La convocatòria també té previst abordar l'aprovació de l'Estratègia de Vigilància de Salut Pública, l'Informe Anual Violència de Gènere 2021 i el Pla Estratègic 2022-2024 del Pla Nacional contra la Resistència als Antibiòtics (PRAN), segons ha detallat el Ministeri de Sanitat en un comunicat.

D'altra banda, Sanitat assegura que durant la cita s'informarà sobre avanços en diverses iniciatives com les actuacions de transformació digital en l'Atenció Primària i Comunitària del PERTE de Salut d'Avantguarda; l'Estratègia en Salut Pública i la designació de nous centres per a la utilització dels medicaments CAR-T en l'SNS.

També et pot interessar

stats