El Consell informa de la mort de dues persones més amb coronavirus

La xifra total de morts és de tres persones i hi ha 148 contagiats.

VÍDEO | El Consell informa de la mort de dues persones més amb coronavirus

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha confirmat aquest divendres la mort de dues persones més a causa del coronavirus, una a les comarques de València i una altra a les del sud.

Barceló ha dit que es tracta de dues persones majors de 70 anys i amb patologies prèvies. La xifra total de morts a la Comunitat Valenciana és de tres persones. Una d’elles estava entre els contagiats a la residència de Torrent, on el nombre de casos ascendeix a 50.

A més, la consellera ha anunciat un brot a l’Hospital General d’Alacant, on s’han detectat nou casos, un dels quals es troba ingressat amb pneumònia.

En la seua compareixença, la titular de Sanitat també ha informat de 31 nous casos, que eleven la xifra total de contagis a 148. En concret, 5 es troben a la província de Castelló, 104 a la de València i 39 a la d'Alacant. D’aquests, 31 estan ingressats, 69 estan aïllats al domicili i 48 estan a la residència de Torrent.

D’altra banda, Barceló ha anunciat que es posen a disposició de l’Agència Valenciana de Salut els mitjans i recursos sanitaris d’altres administracions i de centres i establiments sanitaris privats.

Situació de la Comunitat Valenciana / À Punt NTC.

També et pot interessar

stats