El Consell impulsa la creació de l’Observatori de l’Aigua, on participaran una vintena d’entitats ciutadanes

Gestionarà l’aigua tenint en compte l’opinió de les persones i els informarà perquè siguen corresponsables de l'ús.

Embalse de Gasset
Embalse de Gasset / Mariano Cieza (Efe)

El Consell ha impulsat la constitució de l’Observatori de l’Aigua, amb la participació d’una vintena d’entitats ciutadanes. L’objectiu és gestionar l’aigua tenint en compte l'opinió de les persones i informar-les “perquè no solament és un dret, és una obligació, ser corresponsables de l'ús de l'aigua”. 

Així ho ha assegurat la consellera d’Agricultura i Medi Ambient, Elena Cebrián, que ha incidit que l’observatori haurà d’impulsar una comunicació transparent i continuada amb els usuaris i haurà d’obrir una línia de treball innovadora, basada en la coordinació i cooperació amb els seus representants en el marc d'una estratègia de la política de l'aigua en la Generalitat. 

Per aquest motiu hi participaran diversos departaments del Consell, entre ells els de Consum, Salut Pública, Agricultura i Canvi Climàtic

“Volem fixar la mirada en les persones", ha subratllat Cebrián, "saber quines són les seues preocupacions, idees i projectes, i completar aquesta mirada de la gestió de l'aigua des de les persones", ha indicat.

També et pot interessar

stats