El Consell estudia suspendre de manera preventiva les classes a tota la Comunitat Valenciana des de dilluns

La conselleria d'Educació ho plantejarà a la taula interdepartamental per a la prevenció i actuació contra el coronavirus

Imatge d'un centre escolar infantil sense alumnes
Imatge d'un centre escolar infantil sense alumnes / À Punt NTC.
12 de març 2020 - 16:02

La Conselleria d'Educació proposarà aquesta vesprada a la taula interdepartamental per a la prevenció i actuació contra el coronavirus la suspensió de les classes en tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana a partir de dilluns.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha convocat per a aquesta vesprada a les 18:00 h la taula interdepartamental per a la prevenció i l'actuació contra el coronavirus. Serà al Palau de la Generalitat i en acabar hi ha previst que comparega.

Sindicats de l'àmbit educatiu com l'STEPV han sol·licitat la suspensió de les classes a la Conselleria d'Educació. Aquest matí el sindicat ha demanat a la Conselleria que decrete la suspensió de les classes almenys durant 15 dies.

La setmana que ve, en moltes localitats de València i a Castelló de la Plana s'ha mantingut la festivitat escolar. Des del sindicat consideren que ampliar una setmana més la suspensió en tots els municipis de la Comunitat Valenciana seria una bona mesura per a reduir la possibilitat de contagi.

També et pot interessar

stats