El Consell dona 450 mobles d'oficina a ONG, entitats no lucratives i organismes públics

Entre les entitats que han rebut donacions es troben el Conservatori Superior de Música de Castelló, Asindown o les associacions de Jubilats i Pensionistes de Cullera i Aldaia, entre altres

Seu del Complex Logístic i Arxiu Intermedi de la Generalitat en Riba-Roja de Túria
Seu del complex logístic i arxiu intermedi de la Generalitat a Riba-roja de Túria / Generalitat

La Generalitat, a través de la Conselleria d'Hisenda, ha donat 450 mobles d'oficina a ONG, entitats no lucratives i altres organismes de l'administració pública, des que es va posar en marxa el Servei de Mobiliari Disponible en abril de 2018.

Es tracta de taules de reunions, cadires, calaixeres o penjadors que l'administració ja no utilitza i que s'han donat a entitats com el Conservatori Superior de Música de Castelló, Asindown, l'associació Per Tu Dona, l'IVAJ de Castelló, la Societat Musical d'Alboraia o les associacions de Jubilats i Pensionistes de Cullera i Aldaia, entre altres.

"L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar una segona vida útil a béns mobles que un determinat departament de la Generalitat ja no necessita, però que poden ser útils a entitats del tercer sector i fins i tot a altres departaments de l'administració", ha assenyalat la directora general de Sector Públic i Patrimoni, Isa Castelló.

La seu d'aquest servei es troba en el complex logístic de la Generalitat a Riba-roja de Túria. Aquest servei s'encarrega tant de recollir mobiliari d'oficina que ja no s'utilitza, però que es troba en bon estat, com de traspassar-lo de forma gratuïta a entitats del tercer sector o departaments de l'administració que el necessiten.

També et pot interessar

stats