El Consell contracta 400 persones desocupades en municipis afectats per la DANA

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació distribuirà 5,8 milions entre els diferents municipis.

Imatge d'arxiu de les inundacions al Baix Segura per les pluges torrencial de setembre
Imatge d'arxiu de les inundacions al Baix Segura per les pluges torrencial de setembre

La Generalitat, a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), destinarà 5,8 milions d’euros a la contractació de 400 persones desocupades durant sis mesos en els municipis afectats per l’episodi de gota freda o DANA.

Aquestes subvencions formen part del paquet de mesures aprovat pel Consell per a pal·liar els efectes de les pluges torrencials que van tindre lloc el setembre passat en la Comunitat.

Les localitats beneficiàries del pla se situen a les comarques del Baix Segura, el Baix Vinalopó, l’Alt Vinalopó, el Comtat, la Costera i la Vall d’Albaida.

Tots els municipis que han sol·licitat les subvencions han rebut ajudes i podran començar la selecció des de demà divendres de les persones que seran contractades abans de final d’any, que han d’estar donades d’alta en Labora. 

Cada Ajuntament haurà de sol·licitar en el seu Espai Labora les professions que considere oportunes per a fer tasques d’interés general en la seua localitat destinades a pal·liar les conseqüències de la DANA.

També et pot interessar

stats