El Consell aprova reparar danys de la DANA per valor de 6 milions

Pretenen restituir la normalitat en l'atenció mèdica o les seus judicials d'Oriola.

El Consell aprova reparar danys de la DANA per valor de 6 milions
El Consell aprova reparar danys de la DANA per valor de 6 milions

El Consell ha aprovat reparar els danys provocats per la DANA de setembre. Entre les mesures aprovades, hi ha les obres per a restituir la normalitat en àmbits com l'atenció mèdica o les seus judicials a Oriola, o també compensar el suport prestat per Tragsa en matèria d'emergència. S'estima que el cost de les reparacions arribe als 6 milions d'euros.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha donat llum verda a les obres de reparació dels desperfectes ocasionats per la DANA en seus judicials d'Oriola, una decisió que implica, d'una banda, les obres de reparació de dependències judicials i instal·lacions d'un altre tipus que van ser directament afectades per les pluges i, de l'altra, l'assistència tècnica que proporcionarà l'empresa Estudio Uno de tècnics en arquitectura.

D'altra banda, la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha aprovat l'execució d'obres d'emergència per a reparar danys provocats per la DANA per un valor total de més de 550.000 euros. Es tracta de labors de reparació de canonades d'impulsió d'aigües residuals i restabliment de serveis de sanejament encarregats a diverses empreses.

El Consell també ha aprovat la firma d'un conveni de col·laboració, per un import de 84.458 euros, amb la Societat de Gestió d'Actius procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) per a la cessió d'habitatges a persones afectades per la DANA en diversos municipis del Baix Segura.

També et pot interessar