El Consell aprova la creació del Comissió Interdepartamental de la Joventut

Té com a objectiu avançar en la coordinació i transversalitat de les polítiques de joventut de la Generalitat

Activitats organitzades per l'IVAJ
Activitats organitzades per l'IVAJ / IVAJ

El Ple del Consell ha aprovat aquest divendres la creació de la comissió interdepartamental de joventut de la Generalitat, que té com a finalitat coordinar la programació de les polítiques de joventut que promou el govern valencià des de les diferents conselleries.

La comissió estarà adscrita a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, competent en màteria de joventut, que n'ostentarà la presidència. La vicepresidència estarà en mans de la direcció de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i les vocalies seran exercides per representants de cada conselleria i de la presidència de la Generalitat.

Entre les seues funcions destaca la designació de la representació del Consell en el Consell Rector de l’IVAJ, una representació que garantirà la paritat de gènere.

A més de coordinar l’execució de les polítiques de joventut de caràcter transversal, la comissió també s’encarregarà de fer propostes i prestar suport i assessorament a la direcció i al Consell Rector de l’IVAJ pel que fa a l’estratègia valenciana de joventut.

També et pot interessar

stats