El Consell adjudica 121 habitatges públics en sis mesos

Del total d'habitatges, 18 s'han assignat a víctimes de la violència masclista i 9 més a famílies desnonades.

Habitatges gestionats per l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl
Habitatges gestionats per l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl / Gva

La Generalitat ha adjudicat els últims sis mesos un total de 121 habitatges públics en diversos municipis de la Comunitat Valenciana, 18 de les quals s'han adjudicat a víctimes de la violència masclista i 9 a famílies que havien perdut la casa per execucions hipotecàries. Del total d'habitatges, 64 corresponen a les comarques d'Alacant, 34 a les de Castelló i 23 a les de València.

Des del Consell destaquen que s'està realitzant "un gran esforç per a recuperar i mantindre el parc públic d'habitatges en condicions dignes per a oferir-les a les famílies amb necessitats d’allotjament". La Conselleria, a través de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl, inicia el procés d'adjudicació de l'habitatge quan està en procés de rehabilitació, perquè una vegada conclòs, la família assignada puga accedir tan prompte com siga possible.

Dels 121 habitatges assignats, 60 són pisos socials destinats a famílies en risc d'exclusió i 61 per a persones que no poden accedir en condicions normals a un habitatge del mercat lliure, però que no es troben en situacions tan precàries com els residents d'habitatges socials.

També et pot interessar

stats