La conscienciació en les disfresses augmenta de cara a Carnestoltes

Les disfresses sexistes o aquelles que impliquen apropiació cultural es venen menys i s'impulsa el reciclatge per a evitar despeses innecessàries

Els personatges de ficció triomfen en les disfresses per als més menuts / À Punt NTC

Falten pocs dies per a Carnestoltes i trobar disfresses a les botigues ja és complicat. La gent s'afanya a trobar el seu model preferit, especialment els més menuts, entre els quals triomfen les dels personatges de pel·lícules, com les protagonistes de Frozen o Harry Potter.

No obstant això, són els adults els que tenen a la seua disposició una gran varietat on escollir. La conscienciació a l'hora de comprar la disfressa cobra més importància cada any i les faldilles curtes d'infermera o els vestits estereotipats que representen unes altres cultures són cada vegada menys demandats.

La seguretat també és clau a l'hora d'escollir la disfressa, sobretot en la dels xiquets i xiquetes, que poden ingerir algun accessori menut o fer-se mal amb alguna part del conjunt. Tenint açò en compte, ja està tot preparat per a donar la benvinguda de nou a la festa de Carnestoltes.

També et pot interessar

stats