Confirmen l’assassinat masclista d'una dona de 44 anys a La Línea de la Concepción (Cadis)

Des de l'inici de l'any, 27 dones han sigut assassinades a Espanya a mans de les seues parelles o exparelles.

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional realitzant tasques de vigilància
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional realitzant tasques de vigilància

La delegació del govern espanyol contra la violència de gènere ha confirmat la naturalesa masclista de l'assassinat d'una dona de 44 anys el passat 8 d'agost a La Línea de la Concepción (Cadis). La víctima tenia una filla major d'edat i prèviament havia presentat denúncies contra l’agressor.

El titular del jutjat de violència sobre la dona a La Línea de la Concepción ha decretat l'ingrés a la presó de l'home com a presumpte responsable d'un delicte d'homicidi. El detingut serà traslladat al Centre Penitenciari de Botafuegos, a Algesires.

Es tracta de la víctima mortal número 27 de la violència de gènere en el que va de 2020 a Espanya i la 1.060 des que va començar a registrar-se l'estadística el 2003. A més, tres xiquets han sigut assassinats en casos de violència de gènere contra la seua mare enguany i dotze xiquets han quedat orfes per aquests crims masclistes.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 51 idiomes. Una telefonada que no deixa rastre en la factura, encara que cal esborrar-la del registre de trucades del telèfon mòbil. Els menors també poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR, 900 20 20 10, i les persones que siguen testimonis d'alguna agressió han de telefonar al 112.

També et pot interessar

stats