Confinen quatre aules en una escola pública de Guadassuar

Els contagis detectats entre la població s'han doblat des de dijous passat, amb 14 casos confirmats

Imatge d'arxiu del CEIP Balmes
Imatge d'arxiu del CEIP Balmes / CEIP Balmes

Vora cent xiquets i xiquetes de Guadassuar estan confinats a casa per haver estat en contacte estret amb algun cas positiu de coronavirus. El degoteig de classes confinades a l'escola Balmes ha sigut continu des de la setmana passada i ara ja són quatre. A més, segons acaba de saber À Punt Notícies, també han confinat una aula a l’altra escola de la localitat, el Col·legi Sant Francesc. 

Segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat Universal, els contagis detectats entre la població pràcticament s'han doblat des de dijous, amb 14 casos en els últims catorze dies i una incidència de 237 positius. 

La regidora de Sanitat de l'Ajuntament, Gemma Avellán, ha confirmat a À Punt que han confinat les aules seguint el protocol de la Conselleria d’Educació a conseqüència del positiu dels pares d’alguns alumnes. “No són casos positius dins de l’escola, són casos positius que s’han donat de manera externa”, ha especificat. 

El centre escolar ha informat de la situació a través d’un nota als pares, on ha fet una crida a la calma i ha demanat extremar les precaucions. “Tranquil·litat, calma i prudència”, ha manifestat Avellán. 

Està previst que el centenar d’alumnes afectats es faça una prova PCR entre dijous i divendres per descartar que siguen casos positius.

També et pot interessar

stats