Confinen l’alumnat d’infantil d'un col·legi d'Elda per "un brot amb elevada transmissió"

Salut Pública explica que un professor impartia classes en diferents aules.

Alumnat a classe amb mascareta
Alumnat a classe amb mascareta

L’alumnat de les aules de 3, 4 i 5 anys del col·legi concertat Santa María del Carmen de les Carmelites d'Elda està confinat per un brot de Covid-19 "amb elevada transmissió" detectat en el centre.

La Conselleria de Salut Pública ha explicat en un comunicat que el brot es deu al fet que un dels professionals que estava contagiat de coronavirus impartia classes en diferents aules del centre, per la qual cosa el contagi ha afectat diversos grups. Així mateix, Salut Pública destaca que, com en qualsevol altre cas de brots amb un nombre de contagis elevats, seqüenciarà el virus per a obtindre més informació.

Durant la setmana del 8 al 12 de febrer, dels 1.845 centres del sistema educatiu valencià, el 85,8% no han tingut cap aula confinada. A més, durant la segona setmana de febrer es va acordar el confinament de 124 grups de 79 centres educatius, és a dir, 198 grups menys que en la setmana anterior, el que suposa una caiguda del 62% del ritme de nous confinaments. D’altra banda, s'han desconfinat 453 grups.

També et pot interessar

stats