Coneix Anita Ortiz, la jove que crea bijuteria amb només una mà, per a comprar-se’n una biònica

Anita va nàixer amb només una mà, però això no li ha impedit dedicar-se a la seua passió per a costejar-se'n una biònica

Anita Ortíz crea precioses peces de bijuteria artesanal per costejar-se una mà biònica

Anita Ortiz és una jove adolescent de València que ha fet de la necessitat virtut aprenent a crear bijuteria amb només una mà.

Anita va nàixer amb només una mà, però això no li ha impedit dedicar-se a la seua passió, la bijuteria artesanal, un art que ha aprés de sa mare i que va descobrir amb només 5 anys. 

Des de llavors es dedica a combinar granets de vidre per a fer de la bijuteria artesanal un art, i ara que té 14 anys ven les peces que crea per a poder comprar-se una mà biònica valorada en 60.000 euros.

Polseres, anells, arracades i collars dissenyats i treballats de manera artesanal que han de suposar una nova vida per a ella. Perquè, tal com explica a À Punt Notícies, només t'adones de la importància de tindre dues mans quan te’n falta una.

Les precioses joies d’Anita es poden comprar en els diversos perfils en xarxes socials que té oberts amb l’etiqueta @peroquebonitaeres.joyas.

També et pot interessar

stats