El conegut restaurant 7 de Julio de Castelló ja està preparat per a la seua demolició

És un dels negocis afectats per les expropiacions fetes per a connectar el port de Castelló amb el Corredor Mediterrani

La demolició del restaurant 7 de Julio de Castelló es imminent / À Punt NTC

El conegut restaurant Asador 7 de Julio de Castelló de la Plana, especialitzat en cuina basc-navarresa i amb barra lliure de sidra, és un dels negocis afectats per les expropiacions fetes per a construir un accés ferroviari que connecte el port de Castelló amb el Corredor Mediterrani.

La nau que alberga aquest restaurant serà demolida en els pròxims dies, quan finalitze el termini que Adif va facilitar al propietari per tal que fera els tràmits que necessitara, entre ells, buidar l’espai de bidons i mobiliari. Precisament aquest matí, els equips d’operaris han acabat de retirar els objectes de l'interior del local.

Es tracta d’una de les majors inversions a la província, amb quasi 300 milions d'euros. En total, hi haurà 8,3 quilòmetres d'infraestructura ferroviària, dividida en tres trams. En aquests moments està en execució el tram 1, del qual s’estan complint els terminis previstos. La segona fase comença ara, amb els treballs inicials de desbrossament i amb la previsió que estiga acabada d'ací a 28 mesos.  

El segon tram de les obres dibuixarà 3,6 quilòmetres d'infraestructura ferroviària. Permetrà connectar la dàrsena sud del port amb la futura estació intermodal, encara pendent de licitació per part de l'Autoritat Portuària. 

També et pot interessar

stats