Condueix 2,5 quilòmetres en sentit contrari i xoca contra una rotonda a Sanet i els Negrals

La conductora multiplica per set la taxa d'alcoholèmia i posa en greu risc altres conductors obligats a realitzar brusques maniobres per a evitar un xoc frontal

Captura on es veu el cotxe circulant en sentit contrari a la marxa

La Guàrdia Civil investiga una dona de 52 anys per suposadament conduir beguda, en sentit contrari i eixir de la via en la CV-729 a l'altura de Sanet i els Negrals, a la comarca de la Marina Alta. L'han arrestada com a presumpta autora d'un delicte de conducció temerària i un altre d'alcoholèmia.

La dona va posar en greu risc altres conductors que es van veure obligats a realitzar brusques maniobres evasives per a evitar un xoc frontal. En el test d'alcoholèmia va donar un resultat d'1,9 g/l en aire espirat, set vegades més que la màxima taxa permesa.

La conductora va parar damunt de la rotonda
La conductora va parar damunt de la rotonda / Guàrdia Civil

Els fets van ocórrer el migdia del diumenge 1 de maig, quan la conductora d'un turisme se'n va eixir de la carretera CV-729 al seu pas per la localitat de Sanet i els Negrals, després de circular en direcció contrària durant dos quilòmetres i mig.

Van ser els usuaris de la via els que van avisar immediatament el 112 del que li havia passat a la conductora, que viatjava sola i no va patir ferides greus.

La investigació l'ha duta a terme l'equip d'atestats de la Guàrdia Civil de Trànsit de Benidorm.

També et pot interessar

stats