Condemnen un home a nou anys de presó per violar, agredir i robar una dona a Almassora

Se’l considera autor dels delictes d’agressió sexual i de robatori amb violència i intimidació, i d’un delicte lleu de lesions.

Audiència Provincial de Castelló
Audiència Provincial de Castelló / Europa Press

La secció primera de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a nou anys i mig de presó un home que va violar, agredir i robar una dona al Passeig Marítim d’Almassora (Plana Alta) el 15 d’octubre de 2017.

La sala el considera autor dels delictes d’agressió sexual i de robatori amb violència i intimidació, i un delicte lleu de lesions, pels quals l’obliga a indemnitzar la víctima amb 4.000 euros pel mal moral i amb 325 euros pels objectes que li va sostraure.

Els fets van succeir vora les sis del matí, quan el condemnat va conduir fins al camí Caminàs de Castelló i va concertar un servei sexual amb la víctima, pel qual tots dos van pactar un preu de 20 euros. L’home va amenaçar de mort la víctima, la va colpejar, la va estirar dels cabells i la va forçar sexualment. L’home es va emportar la bossa de la víctima, amb 128 euros i altres objectes que han sigut taxats en 197 euros. La sentència no és ferma i s’hi pot recórrer en contra.

També et pot interessar

stats