Condemnen un home per intrusisme professional en fer-se passar per metge

Va falsificar el seu títol universitari per a entrar en l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Alacant.

L'acusat havia falsificat el seu títol per a poder ingressar en el cos de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Alacant
L'acusat havia falsificat el seu títol per a poder ingressar en el cos de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Alacant / Arxiu (Europa Press)

El jutjat penal número 6 d'Alacant ha condemnat un home a sis mesos de presó per intrusisme professional en fer-se passar per metge en l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Alacant, on va realitzar actes de reanimació. A més, també li ha imposat una multa de sis mesos amb una quota diària de 4 euros, i sis mesos més de presó per falsedat en document oficial.  

Segons la sentència, l'acusat havia falsificat el seu títol per a poder ingressar en el cos de Protecció Civil, en què almenys una vegada va practicar tasques de reanimació. El jutjat ha acordat la suspensió de les dos penes de presó de sis mesos amb la condició que el processat no cometa cap delicte durant dos anys. 

El Col·legi de Metges d'Alacant va denunciar l'home a partir d'una fotografia del sospitós en Facebook, en què explicava que era metge de l'Hospital General d'Alacant i que havia estudiat Medicina a la Universitat Complutense de Madrid. En la imatge es podia veure l'home dins d'una ambulància de suport vital, vestit amb l'uniforme de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Alacant. No obstant això, l'uniforme no era el reglamentari i va alçar les sospites dels col·legiats, que van confirmar que no hi treballava allí.  

També et pot interessar

stats