Condemnen un home a dos anys de presó per abusar d'una menor després d'intentar sedar-la

Els abusos es van produir l'1 de gener del 2022 quan la menor, amiga de la seua fillastra, tenia 13 anys

Imatge d'arxiu d'un agent de la Polcia Nacional al costat d'un vehícle oficial
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional al costat d'un vehicle oficial / Europa Press

Un home de 37 anys ha sigut condemnat per l'Audiència d'Alacant a dos anys de presó per abusar sexualment d'una amiga menor d'edat de la filla de la seua parella sentimental que s'havia quedat a passar la nit al seu domicili, i a la qual li va facilitar una beguda amb un sedant. Els abusos es van produir l'1 de gener del 2022, quan la menor tenia tretze anys, després que la parella de l'acusat i la seua fillastra hagueren abandonat l'habitatge, situat a la ciutat d'Alacant.

La sentència, dictada per un tribunal de la Secció Primera, concreta que l'acusat va accedir a l'habitació de la seua fillastra, li va oferir un got amb beguda i li va demanar a la menor que s'ho prenguera. La xica va accedir i al cap de pocs minuts va començar a sentir-se marejada i amb ganes de vomitar, per la qual cosa l'acusat li va dir que s'adormira. Llavors, segons la sentència, va introduir la mà per davall de la manta i del vestit de la xica i “li va tocar la zona genital per damunt de la braga”, la qual cosa va motivar el rebuig de la menor, que li va dir que parara.

No obstant això, el processat “es va descordar el cinturó i es va abaixar els pantalons”, moment en el qual la menor li va dir que s'estava ofegant i li va demanar que li portara un got d'aigua.

L'acusat es va apujar els pantalons i va anar a la cuina, moment que la menor va aprofitar per a demanar ajuda per telèfon al germà de la seua amiga, que es trobava en el mateix habitatge, qui va acudir a l'habitació en la qual es trobava i se la va emportar al saló.

Tot seguit, el processat i el seu fillastre es van enredar en una discussió, la qual cosa va possibilitar que la menor avisara un altre xic que residia a la mateixa casa, que va telefonar a la policia i va permetre la detenció de l'acusat. Després, el pare de la menor va presentar denúncia pels fets relatats per la menor.

També et pot interessar

stats