Condemnen un home de 74 anys a Alacant per intentar raptar una xiqueta de huit

L'Audiència d'Alacant li imposa un any i nou mesos de presó per coaccions i una altra pena per possessió de drogues.

Imatge d'arxiu de l'Audiència d'Alacant
Imatge d'arxiu de l'Audiència d'Alacant

La secció tercera de l'Audiència d'Alacant ha condemnat un home de 74 anys a un any i nou mesos de presó com autor d'un delicte de coaccions per intentar raptar una xiqueta de huit anys.

Els fets van passar el 27 de gener del 2018, quan el condemnat es va aproximar a la menor, que es trobava en companyia de la mare en una plaça d'Alacant, i va començar a demanar-li que l'acompanyara amb expressions com "Vine ací, xiqueta bonica" o "Vine, bonica, que et compraré una coseta". Vestia gorra, ulleres de sol i una bufanda que li cobria gran part del rostre. 

Segons consta en la sentència, quan la mare de la menor va tractar d'allunyar-se d'ell, l'home va començar a seguir-les i va agafar la xiqueta per la caputxa de la jaqueta perquè el seguira. Llavors, la mare i el condemnat iniciaren un enfrontament, que va motivar que uns transeünts alertaren la policia. L'home va fugir, però els agents aconseguiren detindre'l poc després. En aquell moment li van intervindre uns guants de làtex, unes tenalles metàl·liques i medicació per a tractar problemes d'erecció, entre altres efectes. 

L'Audiència d'Alacant ha desestimat la petició de tres anys i onze mesos per detenció il·legal que havia sol·licitat la Fiscalia perquè entén que no no s'ha "aconseguit el convenciment ple respecte que la intenció de l'acusat fora privar de llibertat la menor". Per contra, li ha imposat una segona pena d'un any i sis mesos de presó arran la troballa d'un quilo de cànnabis a la caravana ambulant on residia. 

En l'escorcoll els agents també van trobar dos caixes de guants de làtex, un passamuntanyes, un punyal de grans dimensions, un revòlver detonador, cartutxos i diversos objectes sexuals.

També et pot interessar

stats