Condemnen a quatre anys i mig de presó un home per violar una empleada domèstica a Castelló de la Plana

El condemnat haurà d'indemnitzar la víctima amb 3.210 euros per les lesions i els danys morals

Audiència Provincial de Castelló
Audiència Provincial de Castelló / À Punt NTC

La secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a una pena de presó de quatre anys i mig per un delicte d'agressió sexual un home que va violar a una dona que va portar a sa casa després d'enganyar-la i oferir-li treball com a empleada domèstica.

La sentència, dictada després que les acusacions i la defensa arribaren a un acord pel qual el processat reconeixia els fets i es mostrava d'acord amb la pena, li prohibeix aproximar-se a menys de 500 metres de la víctima i comunicar-se amb ella durant quatre anys i mig.

L'home haurà d'indemnitzar la perjudicada amb 3.210 euros per les lesions i els danys morals. La sala acorda a més l'expulsió del territori nacional del condemnat, una vegada que haja complit la meitat de la pena i la prohibició d'entrar novament al país durant sis anys.

Condemnat i víctima es van conéixer el 22 d'octubre de 2022 en un parc de la ciutat. Després d'entaular conversa, ell li va dir que l'esposa estava embarassada i que necessitava una persona perquè l'ajudara en les tasques de la casa, una oferta que va interessar a la dona.

L'endemà, van quedar en el mateix parc i van anar a l'habitatge del processat amb la intenció que la víctima realitzara les labors de neteja. Segons el relat de fets provats que recull la resolució judicial, en arribar a la casa la dona es va adonar que no hi havia cap esposa embarassada, cosa que li va generar una sensació de desconfiança.

La treballadora va agafar una granera i va començar a netejar, però en un moment donat, el condemnat la va agafar per l'esquena de manera sorprenent i li va tocar el pit. La víctima va intentar llevar-se'l de damunt, però l'agressor li va acostar un ganivet al coll i la va arrossegar fins a una habitació on la va forçar sexualment.

La dona va patir diverses erosions i hematomes que van tardar una setmana a curar. La sentència, feta pública este dimarts, és ferma i, per tant, no es pot recórrer.

També et pot interessar

stats