Condemnen a onze anys de presó un home per abusar sexualment de la fillastra

També haurà d'indemnitzar la víctima, menor en el moment dels fets, amb 12.000 euros pels danys morals ocasionats.

Edifici de l'Audiència Provincial d'Alacant
Edifici de l'Audiència Provincial d'Alacant

L'Audiència d'Alacant ha condemnat a onze anys i un dia de presó un home per abusar sexualment de la fillastra des que ella tenia sis anys i fins als catorze. A més, el tribunal li imposa la prohibició d'acostar-se a la víctima a menys de 500 metres durant quinze anys i a indemnitzar-la amb 12.000 euros pels danys morals ocasionats.

L'home ha sigut també inhabilitat per a l'exercici dels drets de pàtria potestat, tutela, curatela, guarda o acolliment durant quatre anys, així com per a exercir qualsevol professió o ofici que comporte un contacte regular i directe amb menors per un període de quinze anys.

La menor va declarar en el juí d'una "manera convincent" quan va relatar els fets que l'acusat, "a qui coneixia des que era xicoteta i amb qui convivia des d'aquell moment", es ficava al seu llit aprofitant que sa mare s'absentava per motius laborals del domicili.

La víctima també va afirmar, segons indica la sentència, que el padrastre li deia que si contava els fets a sa mare, li faria mal i s'emportaria els seus germans. El temor davant aquesta possibilitat va motivar que tardara temps a denunciar els abusos sexuals dels quals era objecte.

També et pot interessar

stats