Condemnen a nou anys de presó un home que va agredir sexualment dues cosines a Alacant

Va fer fotografies de tipus sexual a una de les menors i les va distribuir en un web de contingut pedòfil

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta

La secció tercera de l'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a nou anys de presó un home que va agredir sexualment una cosina menor d'edat i va fer fotografies de tipus sexual a una germana d'aquesta, unes imatges que després va distribuir en un web de continguts pedòfils.

Segons ha explicat aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), l'home haurà d'indemnitzar una de les víctimes amb 10.000 euros i l'altra amb 5.000 euros, i no podrà comunicar-se amb les menors ni acostar-se a menys de 500 metres d'elles, el seu centre d'estudis, domicili i altres llocs on exercisquen la seua activitat habitual per un temps de deu anys. 

Els fets van començar el 2014, quan la primera de les víctimes tenia entre quatre i cinc anys. El condemnat va aprofitar la relació de confiança que tenia amb ella per a fer-li diverses fotografies de contingut lasciu, les quals les van detectar el març del 2017 en un web de contingut pedòfil localitzat en la xarxa TOR d'internet.

La sentència manté que, amb anterioritat a aquests fets, entre 2011 i 2012, l'home va sotmetre a tocaments la germana de la primera víctima, quan tenia entre huit i nou anys. Segons els informes forenses, la xiqueta pateix ansietat i una altra simptomatologia relacionada amb un sentiment de culpabilitat per no haver parlat de les seues experiències prèvies, la qual cosa podria haver protegit la seua germana. La sentència no és ferma i es pot recórrer en contra davant de la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats