Condemnen a nou anys de presó tres joves que abusaren sexualment d'una dona a València en 2016

Els condemnats s'acostaren a la jove després d'una nit de festa, la portaren a un descampat i abusaren d'ella.

Condemnen a nou anys de presó tres joves que abusaren sexualment d\'una dona a València en 2016
Condemnen a nou anys de presó tres joves que abusaren sexualment d'una dona a València en 2016

L'Audiència Provincial de València ha condemnat a nou anys de presó tres joves que abusaren sexualment d'una dona en un descampat després d'una nit de festa. La sentència que s'ha donat a conéixer aquest dimecres considera provat que dos d'ells la forçaren i que el tercer va ser el cooperador necessari.

Els fets ocorregueren el 25 de juny del 2016 quan els tres condemnats, dos d'ells de 30 anys i l'altre de 21, s'acostaren a la víctima que seia en un banc a la porta d'una discoteca de València. Li proposaren continuar de festa anant a un altre local d'oci i una vegada al vehicle, la portaren a un descampat i abusaren d'ella.

Així, l'Audiència els condemna a nou anys de presó, quatre i mig per abús sexual i quatre i mig més per ser col·laboradors necessaris. L'home que no va participar també ha sigut condemnat a nou anys per dos delictes de col·laboració necessària.

A més, no podran acostar-se a la víctima o comunicar-se amb ella, fins i tot en les xarxes socials, els pròxims 15 anys i hauran d'indemnitzar-la amb 6.000 euros.

També et pot interessar

stats