Condemnats a sis anys de presó dos homes que violaren una dona després de deixar-la inconscient a Castelló

Indemnitzaran la víctima amb 16.000 euros per les lesions i els danys morals que va patir a conseqüència de l'agressió

Imatge d'arxiu de la Ciutat de la Justícia de Castelló
Imatge d'arxiu de la Ciutat de la Justícia de Castelló / Europa Press

La secció segona de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat dos homes a sis anys de presó per un delicte d'agressió sexual i un altre de lesions a cadascun, per violar una dona després de deixar-la inconscient d'un colp al cap, segons ha informat aquest dimecres el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). A més, la sala preveu per a la víctima una indemnització de 16.064 euros pels danys morals que va patir a conseqüència de la violació i per les lesions que li van ocasionar els colps.

Els fets van passar la vesprada del 24 d'abril del 2021, quan els condemnats van convidar a casa d'un d'ells la víctima, amb la qual havien estat prenent cerveses. Una vegada en l'habitatge, la van colpejar al cap, la deixaren inconscient i la van violar. Quan la víctima va recobrar la consciència, començà un forcejament amb els agressors. Va poder fugir amb l’ajuda d’una veïna, que també va patir diverses contusions i hematomes.

Les acusacions i les defenses han arribat a un acord i han presentat una qualificació conjunta dels fets i de les condemnes que s'han d'imposar. Així, la sentència prohibeix als dos homes comunicar-se amb la perjudicada per qualsevol mitjà i acostar-se al seu domicili, al seu lloc de treball o estudi i a qualsevol altre espai que freqüente la dona durant els set anys següents al compliment de les penes de presó. La sentència és ferma.

També et pot interessar

stats