Condemnat un home a nou anys i mig per tirar oli bollint a l’exparella a Elx

La víctima d'aquesta agressió va patir diverses cremades de segon grau de les quals va tardar més de 200 dies a curar

Audiència Provincial d'Alacant en una foto d'arxiu
Audiència Provincial d'Alacant, en una foto d'arxiu / Europa Press

L’Audiència Provincial d’Alacant ha condemnat un home a nou anys i mig de presó per atacar amb oli bollint l’exparella, de la qual tenia una ordre d’allunyament. Se l’acusava de trencament de condemna, coaccions, lesions amb deformitat, un delicte lleu de danys i un altre de lesions, segons ha transcendit aquest dijous.

Els fets van ocórrer el 29 d’agost del 2022 a Elx (Baix Vinalopó), dins el domicili de la víctima, quan va llançar “de sorpresa” l’oli d’una paella a la dona. El dia dels fets, l'home, de 36 anys, va trencar el marc de la porta de la dona, per la qual cosa se l'ha condemnat a dos mesos de multa per un delicte lleu de danys. Així mateix, no va deixar entrar la víctima a la seua casa, per la qual cosa se l'acusa d'atemptar contra la seua llibertat d'obrar.

A més, els magistrats li imposen set anys i sis mesos de presó pel delicte de lesions amb deformitat i no podrà acostar-se a menys d'un quilòmetre a la víctima ni al seu domicili o treball. La dona va patir diverses cremades de segon grau, de les quals va tardar més de 200 dies a curar.

L'home també haurà d'indemnitzar la dona amb 46.545,20 euros de multa.

També et pot interessar

stats