Condemnat un conductor temerari que simulava estar en el ral·li Les Revoltes d’Ibi

L’home va pujar el vídeo, gravat per una altra persona amb un mòbil, a una xarxa social

L’home ha sigut condemnat a una pena de sis mesos de multa i a la privació del permís de conduir durant catorze mesos / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha investigat una persona que conduïa un turisme per la carretera CV-801, Ibi-Banyeres de Mariola, per un delicte contra la seguretat viària. Per aquest tram té lloc el ral·li Les Revoltes d’Ibi, puntuable per al Campionat d'Espanya de Muntanya.

L’home, que volia emular els participants, va circular de manera temerària a gran velocitat, envaint constantment el sentit contrari de la circulació, en un tram de nombroses revoltes molt tancades i sense visibilitat per a poder advertir la circulació d'un vehicle en sentit contrari. Els fets van ocórrer en horari nocturn.

El conductor va publicar en una coneguda xarxa social un vídeo, gravat amb el mòbil per una altra persona mentre conduïa. L’home ha sigut condemnat a una pena de sis mesos de multa i a la retirada del permís de conduir durant catorze mesos.

La Benemèrita també ha investigat una altra persona que circulava per les vies de la serra de Tramuntana, entre les localitats de Banyalbufar i Esporles (Mallorca). El conductor va fer avançaments de manera temerària en línia longitudinal contínua i va envair el sentit contrari per on circulaven altres vehicles, amb les derrapades constants.

També et pot interessar

stats