Condemnat a quatre mesos de presó un home per saltar-se reiteradament el confinament a Gandia

És el segon condemnat a la Safor després que un veí d'Oliva ingressara en presó per no fer cas de l'estat d'alarma.

És el segon condemnat a la Safor després que un veí d'Oliva ingressara en presó per no fer cas de l'estat d'alarma
És el segon condemnat a la Safor després que un veí d'Oliva ingressara en presó per no fer cas de l'estat d'alarma / Europa Press.

Un jutjat de Gandia, a la Safor, ha condemnat a quatre mesos de presó un home per saltar-se reiteradament el confinament decretat per l'estat d'alarma a causa de la pandèmia de Covid-19.

L'home havia sigut sancionat quatre vegades per la via administrativa i va tornar a eixir a passejar per la ciutat, per la qual cosa va ser detingut el dimecres passat per un delicte de desobediència. Quan els agents li van preguntar per què estava a la via pública, l'acusat va respondre que no es dirigia a cap lloc en concret, i que simplement passejava perquè estava "cansat d'estar a casa", tal com recull la sentència.

L'acusat ha admés els fets en un juí ràpid celebrat per conformitat de les parts. La sentència estableix que no anirà a la presó si no torna a delinquir en dos anys, informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Segon condemnat a la Safor

Aquesta setmana el jutjat de Gandia també havia decretat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança per a un home d'Oliva que havia sigut condemnat per fer cas omís de les normes de confinament decretades en l'estat d'alarma.

L'home ja havia sigut condemnat per aquest motiu dies abans i la pena de presó va quedar suspesa amb la condició que el processat no tornara a delinquir. En ser detingut novament per un delicte de desobediència greu s'ha decretat l’ingrés en presó.

També et pot interessar

stats