Condemnat a dotze anys de presó per intentar matar els seus pares a Benaguasil

La defensa de l'home, de 51 anys, i l'acusació particular han acceptat la petició de pena de la Fiscalia.

La Ciutat de la Justícia de València
La Ciutat de la Justícia de València / Europa Press.

Un home de 51 anys ha acceptat dotze anys de presó després de reconéixer que el maig de 2016 va intentar matar son pare i sa mare amb un martell mentre dormien a la casa familiar, situada a Benaguasil (Camp de Túria). En la defunció de la mare, ocorreguda dos anys després dels fets, van influir les lesions que va patir, mentre que el pare va necessitar tractament mèdic urgent.

La defensa i l'acusació particular s'han adherit a la petició de pena de la Fiscalia que, en un primer moment, sol·licitava huit anys de presó per cadascun dels intents d'homicidi i que finalment ha rebaixat a sis.

En concret, la defensa de l'acusat ha exposat únicament en les seues conclusions finals que l'home presentava un quadre psicòtic i, en el moment dels fets, havia ingerit una gran quantitat d'alcohol, per la qual cosa ha sostingut que "no tenia capacitat de control". Segons exposa la Fiscalia en el seu escrit, l'home pateix un trastorn de personalitat paranoide, trastorn depressiu i abús de begudes alcohòliques.

També et pot interessar

stats