El condemnat per difondre la foto de la víctima de La Manada no entrarà a la presó

L'Audiència de Navarra rebaixa en un dia la pena inicial i la quota diària de la multa imposada.

Palau de Justícia de l'Audiència de Navarra
Palau de Justícia de l'Audiència de Navarra / Efe

El jove condemnat per difondre per Twitter la foto de la víctima d'agressió sexual múltiple que es va produir durant la celebració de les festes de Sant Fermí el 2016, no entrarà a presó. L'Audiència de Navarra ha rebaixat en un dia la pena de presó que li va imposar un jutjat de Pamplona, fixada en dos anys i un dia, per discrepar en com es va calcular la condemna en primera instància. Amb això i la falta d'antecedents delictius, el jove podrà eludir l'ingrés penitenciari.

A més, l'Audiència també ha decidit rebaixar la multa fixada en el pagament d'una quota diària de 12 euros durant tretze mesos fins als 8 euros, en considerar que l'acusat no consta que tinga uns ingressos mínims superiors al salari mínim. La condemna li la imposaren per un delicte de revelació de secrets en concurs amb un delicte contra la integritat moral.

Per la seua banda, l'acusat demanava l'absolució pel delicte contra la integritat moral i discutia que s'haguera aplicat en combinació amb el de revelació de secrets, la qual cosa ha fet que l'Audiència Provincial en revisara la condemna.

També et pot interessar

stats