Condemnat a 10 anys de presó el monitor d'un col·legi de Sant Joan per abusos i agressió sexual

Per un delicte d'agressió sexual a una treballadora del centre i per dos delictes d'abusos sexuals a aquesta mateixa dona i a una altra companya entre els anys 2010 i 2012.

Condemnat a 10 anys de presó el monitor d\'un col·legi de Sant Joan per abusos i agressió sexual
Condemnat a 10 anys de presó el monitor d'un col·legi de Sant Joan per abusos i agressió sexual

L'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a 10 anys de presó el monitor d'un col·legi de la platja de Sant Joan, a Alacant, com a autor d'un delicte d'agressió sexual a una treballadora del centre i dos delictes continuats d'abusos sexuals a aquesta mateixa dona i a una altra companya entre els anys 2010 i 2012. A més, l'acusat haurà d'indemnitzar les víctimes amb una quantitat total de 12.000 euros.

El tribunal sosté que "no va haver-hi contradiccions" entre les declaracions de totes dues víctimes durant la celebració de la vista malgrat que l'acusat, durant la seua intervenció, va negar haver tocat i assetjat una de les víctimes, mentre que afirmà haver mantingut relacions sexuals amb l'altra de "manera consentida".

La sentència, que no és ferma i contra la qual pot haver recurs de cassació, recull també que totes les manifestacions dels testimonis presenten una "credibilitat objectiva", entre els quals figuren diversos companys de treball d'una de les víctimes, a més de l'anterior conserge del centre, qui va reconéixer haver sigut testimoni de l'assetjament.

També et pot interessar

stats