Conclou sense resultat la recerca de Marta Calvo a l’abocador de Dosaigües nou mesos després de la desaparició

La família creu que el presumpte assassí menteix i que el cos de la jove mai va arribar a l’abocador de fem.

Operatiu de recerca de Marta Calvo
Operatiu de recerca de Marta Calvo / Europa Press

Nou mesos després de la desaparició de Marta Calvo, la recerca de les restes de la jove a l'abocador de Dosaigües, el lloc on el seu presumpte assassí, Jorge Ignacio Palma, va confessar que la va llançar després d'esquarterar-la, arriba a la fi. A dia de hui no s'ha trobat cap rastre de la jove d'Estivella de 25 anys que va desaparéixer el passat 7 de novembre a Manuel (Ribera Alta).

El fet que no hi haja cap pista de Calvo reforça la tesi que manté la família de la jove des de la desaparició, que creu que el seu presumpte assassí menteix i que el cos mai ha arribat a aquest abocador de fem.

En el rastreig han participat més d'un centenar d'agents de la Guàrdia Civil, així com els treballadors de les instal·lacions. Els camions han realitzat més de 300 trasllats de fem i terra però només han trobat algun os d'animal.

En els pròxims dies, la Guàrdia Civil enviarà un informe al jutjat de València que investiga el cas amb les conclusions del rastreig, amb la certesa que el cos de la jove mai va arribar a l’abocador.

Palma insisteix en la mort accidental de Calvo

El seu presumpte assassí, Ignacio Palma, va confessar que Marta va morir a la casa on ell vivia a Manuel accidentalment, després d'una “festa blanca” quan ell introduia cocaïna en els genitals de la xica. En comprovar que estava morta, assegura que la va esquarterar al lavabo amb dos serres i va repartir-ne les restes en bosses de fem que va tirar en contenidors dels pobles del veïnat. Al domicili, els agents van fer una inspecció exhaustiva, però tampoc van trobar cap rastre.

Palma, un narcotraficant que ha viscut entre Manuel i l'Olleria, té antecedents i està en presó provisional des del 6 de desembre. Calvo és pressumptament la tercera dona que mor en les seues mans. Les altres dos moriren al març i al juny de l'any passat i ara un sol jutjat de València investiga les tres causes.

També et pot interessar

stats