Concentració a Parla per a condemnar l'assassinat de Juana Ureña

La Policia continua buscant la seua parella, que tenia una orde d'allunyament.

Concentració a Parla per a condemnar l'assassinat de Juana Ureña
Concentració a Parla per a condemnar l'assassinat de Juana Ureña / À Punt NTC

A l'Ajuntament de Parla s'ha celebrat aquest migdia una concentració  per a condemnar l'assassinat de Juana Ureña, que va morir apunyalada presumptament per la seua parella. La dona era molt coneguda a l'Ajuntament on hui s'han concentrat els treballadors municipals ja que era cuinera en un bar pròxim. 

La policia continua buscant l’home que té antecedents per diversos delictes i que acumula 30 detencions. L’última vegada que el van detindre va ser el passat mes de febrer, després d’incomplir l’orde d’allunyament que tenia dictaminada.

La família va denunciar la desaparició de la dona i la policia la va trobar ahir a sa casa. Presentava senyals de violència i l’havia denunciat per agressions en altres ocasions.

Des del començament de l’any 2019 han mort assassinades 19 dones a mans de les seues parelles o exparelles, 994 des del 2003, quan va començar a haver-hi un registre d’aquestes morts. 

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre el que cal fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes l’adreça electrònica: 016-online@msssi.es

Concentració este migdia a l'Ajuntament de Parla, a Madrid, per la mort de Juana Ureña, apunyalada ahir, presumptament per la seua parella.  La Policia el busca per este nou cas de violència masclista, el que fa 19 d'enguany. La víctima sembla que havia tornat a conviure amb la seua parella després d'obtindre una orde d'allunyament per una denúncia anterior per maltractaments

També et pot interessar