La Comunitat Valenciana, la segona autonomia amb més sancions i detencions durant l’estat d’alarma

Amb 102.745 denúncies i 913 persones detingudes, se situa només per darrere d’Andalusia.

Les províncies de València i Alacant són les dues províncies, únicament per darrere de Madrid, on més multes i detencions s’han registrat.
Les províncies de València i Alacant són les dues províncies, únicament per darrere de Madrid, on més multes i detencions s’han registrat.

La Comunitat Valenciana és la segona autonomia on hi ha hagut un major nombre de detencions i propostes de sanció per part dels cossos i forces de seguretat durant l’estat d’alarma. Amb 102.745 denúncies i 913 persones detingudes, se situa només per darrere d’Andalusia, que té 159.618 denúncies policials i 1.094 detencions.

Les províncies de València i Alacant són les dues províncies, únicament per darrere de Madrid, on més multes i detencions s’han registrat. Entre el 14 de març, quan començà l’estat d’alarma, fins al 10 de juny, data fins a la qual comptabilitza el Ministeri de l’Interior, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han tramitat a València 51.041 propostes de sanció i 41.235 a Alacant. A més, van realitzar 558 detencions a Alacant i 311 a València.

Per contra, Castelló registra les xifres més baixes, lluny de la resta del territori, en sumar 10.469 propostes de sanció i 44 detencions.

També et pot interessar

stats