La Comunitat Valenciana registra des de divendres 521 contagis i cinc noves defuncions

A hores d'ara hi ha 231 malalts de Covid als hospitals valencians, 58 dels quals a les UCI

Una sanitària realitza una prova PCR
Una sanitària fa una prova PCR

La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat aquest dilluns 521 nous contagis de coronavirus des de l’última actualització de divendres. Són vora un centenar menys de casos dels que es van notificar dilluns passat, amb 632 positius. Per províncies, 66 contagis han tingut lloc a Castelló, 251 a Alacant i 204 a València. 

A hores d'ara hi ha 3.038 casos actius; és a dir, persones que estan malaltes de coronavirus en l’actualitat. Aquests suposen només el 0,58% dels contagis des de l’inici de la crisi sanitària al març de 2020. 

Pel que fa a la pressió hospitalària, en aquests moments els centres sanitaris valencians tenen 231 persones ingressades. Tot i que són quatre malalts més que divendres passat, aquest augment es pot deure al retard en les notificacions de les altes durant el cap de setmana. Puja lleugerament també el nombre d’ingressats a les unitats de cures intensives, amb 58 malalts en vigilància intensiva. 

Quant a les defuncions, la Conselleria de Sanitat Universal ha comunicat cinc defuncions, dues de les quals corresponen als últims set dies i tres al mes d’agost. Des del començament de la pandèmia han mort 7.760 persones a la Comunitat Valenciana. 

Des de l’última actualització de divendres, el territori valencià no ha registrat cap brot de grans dimensions amb 10 o més casos associats. 

També et pot interessar

stats