La Comunitat Valenciana registra 457 nous contagis i 4 defuncions des de divendres

Hui dia hi ha 185 persones ingressades als hospitals valencians, 54 d’elles a les UCI 

Pacient amb Covid-19 a l'UCI d'un hospital
Pacient amb Covid-19 a l'UCI d'un hospital / Europa Press

La Comunitat Valenciana continua mantenint la tendència a la baixa de la quarta onada, a pesar de l’alentiment de les restriccions per a contindre la pandèmia. La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat 457 nous contagis de coronavirus des de l’última actualització de divendres. Són 64 menys que els registrats dilluns passat, quan es van comunicar 521 positius. 

Així, per primera vegada en els tres últims mesos, baixa de 200 la mitjana diària de casos de Covid durant els set últims dies. En concret, en l’última setmana s’ha notificat una mitjana de 190 contagis diaris, els mateixos que a final de juny, quan començava la quarta onada al territori valencià. 

També cau el nombre de casos actius. En aquests moments hi ha 2.613 valencians i valencianes malaltes de Covid al territori, un centenar menys que divendres. 

A pesar de la davallada dels contagis, puja lleugerament la pressió hospitalària als centres sanitaris valencians, que podria estar justificada en el retard de les notificacions de les altes durant el cap de setmana. Hui dia hi ha 185 malalts de coronavirus ingressats als hospitals, 12 més que divendres (173). En el cas de les unitats de cures intensives, es manté estable, amb 54 pacients en vigilància intensiva. 

Pel que fa a les defuncions, la Conselleria de Sanitat Universal ha informat de quatre defuncions, tres de les quals corresponents a l’última setmana i una en el mes d’agost. El total de decessos des de l'inici de la pandèmia se situa en 7.782. 

Des de l'última actualització, no s'ha registrat cap gran brot amb 10 o més casos associats.

L

També et pot interessar