La Comunitat Valenciana registra 3.193 nous contagis i supera les 7.500 morts en tota la pandèmia

La Conselleria de Sanitat ha notificat dos brots de 32 i 28 casos a Benigànim i Novelda 

test ràpid coronavirus.jpg
Imatge d'arxiu d'una prova PCR

La Comunitat Valenciana continua en la fase d’estabilització de la corba de la quarta onada. La Conselleria de Sanitat Universal ha registrat 3.193 nous contagis de Covid en les últimes 48 hores. Per províncies, 324 positius a Castelló, 1.272 a Alacant i 1.597 casos a València. 

Hui hi ha 30.071 casos actius a la Comunitat Valenciana, és a dir, persones malaltes de coronavirus en l’actualitat. Això suposa un 6,27% del total de positius des de l’inici de la pandèmia. 

Pel que fa als brots, Sanitat Universal ha notificat tres grans brots, tots d’origen social. El més nombrós, a Benigànim, amb 32 positius associats. Li'n segueix un altre a Novelda, de 28 casos, i un a la Llosa de Ranes, amb 10 contagis vinculats. 

D’altra banda, s’han comunicat tres defuncions que corresponen als últims set dies, fet pel qual el total de morts des de l’inici de la pandèmia s’eleva a 7.502. 

La pressió hospitalària puja durant el cap de setmana

Després d’unes jornades de lleugeres pujades i baixades pel que fa a la pressió hospitalària, torna a pujar el nombre de persones ingressades als centres sanitaris valencians. En aquests moments hi ha 731 malalts de Covid en planta, 42 més que divendres.

Quant a les unitats de cures intensives, hui dia hi ha 113 persones en vigilància intensiva, sis més que en l’última actualització. 

També et pot interessar

stats