La Comunitat Valenciana registra 3.007 nous contagis i 16 defuncions des de dimarts

Ara mateix hi ha 566 malalts ingressats als hospitals valencians, 89 dels quals a les UCI 

Una sanitària fa una prova PCR a un pacient
Una sanitària fa una prova PCR a un pacient / À Punt NTC

La cinquena onada avança de manera sostinguda a la Comunitat Valenciana i no mostra símptomes d’arribar al pic màxim. La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat 3.007 nous contagis des de l’últim balanç de dimarts: 479 a la província de Castelló, 996 a Alacant i 1.532 a la província de València. 

Pugen, per tant, els casos actius al territori valencià. Hui dia hi ha 16.827 valencians i valencianes malaltes de covid, huit-centes més que dimarts. 

Pel que fa a les defuncions, la Conselleria de Sanitat ha informat de 16 morts, de 39 a 86 anys. Un repunt que es podria justificar en el retard de les notificacions pel pont de la Constitució. 

Ara mateix hi ha 566 malalts ingressats als hospitals valencians, 35 més que en l’últim balanç. Per contra, baixa mínimament la pressió hospitalària a les unitats de cures intensives, amb 89 malalts en vigilància intensiva, tres menys que dimarts. 

Des de l’última actualització, Sanitat ha notificat dos grana brots de 10 o més casos. Han tingut lloc a Alcoi, amb 17 contagis i d’àmbit educatiu, i a la Vila Joiosa, de 26 casos i d’origen social. 

També et pot interessar

stats