La Comunitat Valenciana registra 227 nous contagis i dues defuncions per coronavirus

Baixa lleugerament la pressió hospitalària, amb 176 persones ingressades, 50 d’elles a les UCI 

Pacient amb Covid-19 ingressat en l'UCI d'un hospital
Pacient amb Covid-19 ingressat a l'UCI d'un hospital / Reuters

La quarta onada continua baixant a la Comunitat Valenciana, encara que cada vegada a un ritme més lent. La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat aquest dimecres 227 nous contagis de coronavirus: 41 a Castelló, 85 a Alacant i 101 a València. 

En aquests moments, hi ha 2.467 persones malaltes de Covid al territori valencià, que suposen el 0,47% del total de positius des de l’inici de la pandèmia. Són només 50 casos menys que els comunicats el passat dimarts, quan n'hi havia 2.523. 

Després de diverses jornades de pujades i baixades de la pressió hospitalària, atenent a l’última actualització de Sanitat, cau el nombre de malalts ingressats tant en planta com a les unitats de cures intensives. Hui dia hi ha 176 hospitalitzats als centres sanitaris valencians, 8 menys que ahir. Pel que fa a les UCI, 50 persones estan en vigilància intensiva, 4 menys que dimarts. 

Quant a les defuncions, el departament que dirigeix Ana Barceló ha comunicat dues morts corresponents als últims set dies. Des que va començar la crisi sanitària han mort 7.786 persones. 

Des de l'última actualització, no s'ha registrat cap brot de grans dimensions, amb 10 o més casos associats.

També et pot interessar

stats