La Comunitat Valenciana registra 2.073 nous positius i set defuncions

Baixa la pressió hospitalària, amb 625 persones ingressades, 60 menys que dimecres passat

Imatge d'arxiu d'un hospital
Imatge d'arxiu d'un hospital / À Punt NTC

A la Comunitat Valenciana continua estabilitzant-se la corba de la quarta onada del coronavirus. Aquest dijous la Conselleria de Sanitat Universal ha notificat 2.073 nous positius en les últimes 24 hores i sembla que comença a deixar enrere els més 3.000 casos diaris que estava notificant en les dos últimes setmanes. 

Baixen també els casos actius de Covid. En aquests moments hi ha 27.011 persones malaltes, 3.000 menys que a l’inici de la setmana. Aquests suposen un 5,56% del total de positius des de l’inici de la pandèmia. 

Un altre indicador epidemiològic que es manté lleugerament a la baixa en les últimes jornades és el de la pressió hospitalària. Hui dia hi ha 625 persones ingressades en els centres sanitaris valencians, 60 menys que ahir. Cau també el nombre de malalts en les unitats de cures intensives, amb 107 pacients actualment. 

D’altra banda, les defuncions continuen situant-se en els registres més alts de la quarta onada. La Conselleria de Sanitat ha comunicat set morts, que corresponen a l’última setmana, per la qual cosa el total de decessos del començament de la crisi sanitària s’eleva fins a 7.526. 

També et pot interessar

stats