La Comunitat Valenciana registra 185 nous contagis i dues defuncions per coronavirus

La pressió hospitalària es manté estable, amb 184 persones ingressades, 54 de les quals a les UCI 

Una infermera realitza una prova PCR a un jove dins del seu cotxe a Ourense
Una infermera li fa una prova PCR a un jove a Ourense / Brais Lorenzo (Efe)

La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat aquest dimarts 185 nous contagis de coronavirus en l’últim dia. Són xifres semblants a les que es van notificar dimarts passat, amb 187 nous positius. 

D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana manté la mitjana diària de casos en els set últims dies, amb vora 190 contagis, i s’allunya ja dels pitjors escenaris de la quarta onada a finals de juliol, quan es van arribar a notificar més de 2.700 casos de mitjana setmanal. 

Pel que fa als casos actius, continuen la tendència a la baixa. En aquests moments hi ha 2.523 valencians i valencianes malaltes de Covid-19, que representen només el 0,48% del total de positius des de l’inici de la pandèmia. 

Segons l’última actualització de la Conselleria de Sanitat, la pressió hospitalària es manté estable. Hui dia hi ha 184 persones ingressades als hospitals valencians, 54 de les quals ocupen un llit a les unitats de cures intensives, xifres molt semblants a les que es van notificar el passat dilluns. 

Quant a les defuncions, el departament que dirigeix Ana Barceló ha comunicat dues noves morts, que corresponen als set últims dies. El total de decessos des de l'inici de la crisi sanitària se situa en 7.784. 

Des de l'última actualització, s'ha registrat un brot de grans dimensions amb 10 o més casos associats a Xest, d'àmbit educatiu.

També et pot interessar

stats