765 nous contagis, registre més baix dels últims 50 dies a la Comunitat Valenciana

Sanitat Universal ha notificat 18 noves defuncions, màxim de la quarta onada

Sanitàries tracten a un pacient en una UCI d'un hospital a Darmstadt (Alemanya)
Sanitàries tracten un pacient en una UCI d'un hospital / Reuters

Jornada de contrastos en l’última actualització de dades de la pandèmia a la Comunitat Valenciana. La Conselleria de Sanitat ha comunicat 18 noves defuncions per coronavirus, totes elles corresponents als últims 7 dies. És, per ara, el registre més elevat de decessos des de l’inici de la quarta onada, a mitjan juny. 

Així, la mitjana de defuncions al territori valencià s’eleva fins a 6 morts diàries, lleugerament superior a la setmana passada, quan es van notificar entre 4 i 5 defuncions cada dia. 

Per contra, els contagis mantenen la seua tendència a la baixa, que va començar fa ja dues setmanes. El departament que dirigeix Ana Barceló ha informat de 765 nous positius de Covid en les últimes 24 hores, la xifra més baixa des del 29 de juny (618 casos), moment en què la corba de la quarta onada començava a pujar a la Comunitat Valenciana. 

Cauen també els casos actius. Ara per ara, hi ha 16.616 valencians i valencianes malaltes de Covid, vora 1.600 menys que en l’última actualització de dilluns. 

Pel que fa a la pressió hospitalària, baixa tant en els ingressos en planta com en les unitats de cures intensives. En aquests moments hi ha 543 persones hospitalitzades als centres sanitaris valencians, 33 menys que dilluns passat. Quant a les UCI, hui dia hi ha 87 malalts en vigilància intensiva, 4 menys que ahir. 

També et pot interessar

stats