La Comunitat Valenciana registra 144 nous casos i 7 defuncions

Actualment hi ha 257 persones ingressades, 60 d'elles a les unitats de cures intensives

Personal sanitari, fent proves PCR. / J.Casares (Efe)
Personal sanitari fent proves PCR. / J.Casares (Efe)

La Conselleria de Sanitat Universal ha informat aquest dimarts de 144 nous casos de coronavirus, uns 60 més que ahir, que fan que la mitjana mòbil a 7 dies puge fins a 180,29 després de dos dies seguits de descens. Així, des que va començar La pandèmia, s’han registrat 389.850 casos positius, dels quals 3.732 estan actius actualment.

La pressió hospitalària continua estable. Les hospitalitzacions per Covid-19, tant en planta com en UCI, mantenen la tendència descendent dels últims mesos i se situen en 257 i 60 respectivament. 

La nota negativa la posen com sempre les defuncions. Aquest dimarts se n'han notificat 7 de noves per segon dia consecutiu, una xifra lleugerament superior a la mitjana mòbil a dos dies, que se situa en 5,57. Fins ara, 7.302 persones han faltat a causa de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana.

Sis contagis en residències de majors

Després de dues setmanes sense cap contagi entre les persones residents en centres de majors, Sanitat hui ha informat de 6 nous casos i una mort. No s’ha registrat cap contagi entre les plantilles d’aquests centres. 

També s’han registrat 15 nous brots entre els quals destaca un a Castelló de la Plana, amb 9 casos d’origen social, 4 dels d’origen laboral i un d’origen en l’àmbit educatiu. Per províncies, 4 s’han donat a la província de Castelló, 1 a la d’Alacant i la resta a la de València.

També et pot interessar

stats